Powiększ
01 lipca 2024

Nasza misja? Najwyższa jakość i regionalna społeczność

Od początku naszej działalności w Złotym Kluczu kierujemy się jedną zasadą – jakość jest podstawą, a jej bazą są lokalne produkty.

Wierzymy, że najlepsze smaki powstają tam, gdzie źródło jest w okolicznych gospodarstwach i producentach.

Warzywa, mięso i przetwory pochodzą od naszych sprawdzonych dostawców, takich jak Bastion Smaku, który dostarcza nam ekologiczne mięso i mięsne wyroby najwyższej jakości.
Pieczywa, które serwujemy w restauracji ZŁOTY KLUCZ na Dąbrowszczaków 10, nie trzeba przedstawiać żadnemu olsztyniakowi – to oczywiście BoChenek!
Piekarnia uznana w Olsztynie za kultową i za jednego z najlepszych producentów wyrobów rzemieślniczych.
Tomek – jej właściciel, to nie tylko świeny piekarz i biznesmen, ale też po prosty przesymatyczny człowiek.
Razem z pieczywem serwujemy Wam dobry humor!

Ranczo Frontiera zaopatruje nas za to w sery i inne produkty nabiałowe, które uzupełniają nasze menu o lokalne specjały.
Natomiast ryby pochodzą z gospodarstwa Parol Ryby z Kaborna, dzięki czemu mamy pewność, że trafiają na talerze w najlepszej formie.

Wybierając lokalnych dostawców, dbamy nie tylko o Wasz smak, ale również o wspieranie lokalnej społeczności i zrównoważony rozwój naszego regionu.

To jest standard Złotego Klucza.
Zapraszamy, byście spróbowali tych wyjątkowych produktów, które tworzą nasze dania!