ZACZNIJ PRACĘ W ZŁOTYM MIEJSCU!
Zobacz kogo aktualnie szukamy i aplikuj do Złotego:
Doświadczony Cukiernik Dekoracyjny z pasją!
Złoty Klucz to rozpoznawalny na rynku brand cukierniczy z wieloletnim doświadczeniem. Słyniemy z autorskich receptur i rzemieślniczych produktów, które wyróżniają nas na rynku.
Obecnie budujemy nowy zespół produkcyjny. Poszukujemy doświadczonych i najlepszych Cukierników Dekoracyjnych, którym damy szansę na pracę z liderami branży, których będziemy szkolić, którzy podzielą się z nami swoim doświadczeniem i będą gotowi rozwijać markę Złoty Klucz.
Masz doświadczenie? Szukasz miejsca, w którym możesz realizować swoje pomysły cukiernicze i dekoratorskie? Chcesz się rozwijać? Ta oferta jest skierowana do Ciebie!
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie i dekorowanie ciast, tortów, monoporcji zgodnie z recepturami i wzorami Złotego Klucza
- Przygotowywanie i dekorowanie tortów oraz wyrobów na słodkie stoły na zamówienia okolicznościowe i weselne
- Proponowanie nowych produktów – przygotowywanie receptur, produktów testowych, branie udziału w panelach degustacyjnych
- Dbałość o najwyższą jakość i estetykę wykończenia
- Przestrzeganie technik i metod pracy z surowcem
- Współpraca z zespołem w celu zapewnienia ciągłości i jakości produkcji
Nasze wymagania:
- Gotowość do udziału w zmianie i nowym otwarciu Złotego Klucza
- Wykształcenie kierunkowe (technikum, szkoła zawodowa lub kursy cukiernicze).
- Kilkuletnie doświadczenie w pracy cukierniczej
- Praktyczna znajomość tradycyjnych i nowoczesnych metod i technik wykończeń oraz dekoracji cukierniczych
- Umiejętność pracy z surowcem
- Odpowiedzialne podejście do zadań oraz umiejętność rozwiązywania problemów
- Sprawność manualna, dobra organizacja pracy
- Komunikatywność i pozytywne nastawienie
To oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej i dynamicznie rozwijającej się regionalnej firmie
- Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z systemem benefitów
- Samodzielność w zakresie swojego stanowiska, z możliwością realizowania autorskich pomysłów
- Realny wpływ na kształtowanie przyszłości jednej z najbardziej rozpoznawalnych marek cukierniczych w regionie
- Możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia i udział w prestiżowych eventach.
Zrealizuj swoje marzenia i potencjał wprowadzając na rynek ambitne projekty. Dołącz do regionalnej firmy cukierniczej z tradycjami i nowoczesnym modelem zarządzania.
Jeśli uwielbiasz piec i chcesz rozwijać swoje umiejętności w miejscu, które ceni jakość i pasję, Złoty Klucz czeka właśnie na Ciebie! Prześlij swoje CV i pokaż nam, co potrafisz stworzyć.
Kierownik sali w restauracji
Złoty Klucz, rozpoznawalny na rynku brand cukierniczy z wieloletnim doświadczeniem, znany ze swoich wyjątkowych lokalnych Cukierni i Kawiarni oraz prestiżowej Restauracji o profilu all-day-brunch (śniadania, lunche, cukiernia), poszukuje Mistrza Cukiernictwa.
Nasza cukiernia słynie z autorskich receptur i rzemieślniczych produktów, które wyróżniają nas na rynku. Obecnie poszukujemy osoby, która dołączy do naszego zespołu i będzie kreować z nami wyjątkową ofertę bazującą na naszych tradycyjnych recepturach, ale i wprowadzi elementy innowacyjności w odpowiedzi na zmieniające się trendy. Wspólnie stwórzmy standardy umożliwiające szerszą ekspansję.
To oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie.
- Samodzielne stanowisko pracy z możliwością wdrażania własnych pomysłów.
- Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z systemem benefitów (karty multisport, ubezpieczenie grupowe, opieka medyczna).
- Pracę w renomowanej, regionalnej firmie z tradycjami.
- Możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia i udział w prestiżowych eventach.
Twój zakres obowiązków
- zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji
- koordynacja pracy zespołu na froncie – planowanie grafików, rekrutacje, szkolenia zespołu, wdrażanie i utrzymanie standardów / lider
- profesjonalna obsługa klienta
- współpraca przy organizacji wydarzeń specjalnych i spotkań biznesowych
- nadzorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów
- wdrażanie strategii marketingowej
- realizacja założeń przychodowych
- kontrola kosztów operacyjnych
- ścisła współpraca z Szefem Kuchni
Nasze oczekiwania
- doświadczenie w branży gastronomicznej – min. 10 lat
- rozwinięte kompetencje liderskie
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem na froncie – planowanie pracy, wyznaczanie zadań, kontrola, motywacja
- umiejętność wdrażania i utrzymania standardów
- samodzielność w działaniu, umiejętność sprawnego rozwiązywania problemów
- kompetencje sprzedażowe, umiejętność budowania relacji z klientami
- nastawienie na obsługę klienta, profesjonalizm, estetykę oraz pozytywny wizerunek restauracji
- wysoka kultura osobista
- doświadczenie w marketingu restauracyjnym
- wiedza z zakresu BHP, HACCP, przepisów Sanepidu oraz praktyczne umiejętności wdrażania procedur i kontroli ich przestrzegania
- znajomość programów gastronomicznych i systemów POS
- znajomość języka angielskiego