Powiększ

Praca

Jesteś pasjonatem gastronomii i marzysz o pracy w miejscu,
gdzie liczy się jakość, pasja i dbałość o każdy szczegół?

Praca w Złotym Kluczu czeka na Ciebie!

Złoty Klucz to nie tylko restauracja i cukiernie, ale i społeczność ludzi, którzy wspólnie tworzą niepowtarzalne doznania kulinarne. W naszej firmie stawiamy na rozwój, współpracę i radość z codziennej pracy.

Jeżeli cenisz sobie przyjazną atmosferę, pracę zespołową i chcesz uczestniczyć w tworzeniu wyjątkowych chwil dla naszych gości – czekamy właśnie na Ciebie!
Zapraszamy do śledzenia naszych ofert pracy, bo w Złotym Kluczu każdy talent ma swoje miejsce!

ZACZNIJ PRACĘ W ZŁOTYM MIEJSCU!

Zobacz kogo aktualnie szukamy i aplikuj do Złotego:

Doświadczony Cukiernik Dekoracyjny z pasją! Arrow

Złoty Klucz to rozpoznawalny na rynku brand cukierniczy z wieloletnim doświadczeniem.  Słyniemy z autorskich receptur i rzemieślniczych produktów, które wyróżniają nas na rynku.

Obecnie budujemy nowy zespół produkcyjny. Poszukujemy doświadczonych i najlepszych Cukierników Dekoracyjnych,  którym damy szansę na pracę z liderami branży, których będziemy szkolić, którzy podzielą się z nami swoim doświadczeniem i będą gotowi rozwijać markę Złoty Klucz.

Masz doświadczenie? Szukasz miejsca, w którym możesz realizować swoje pomysły cukiernicze i dekoratorskie? Chcesz się rozwijać? Ta oferta jest skierowana do Ciebie!

Zakres obowiązków:

  • Przygotowanie i dekorowanie ciast, tortów, monoporcji zgodnie z recepturami i wzorami Złotego Klucza
  • Przygotowywanie i dekorowanie tortów oraz wyrobów na słodkie stoły na zamówienia okolicznościowe i weselne
  • Proponowanie nowych produktów – przygotowywanie receptur, produktów testowych, branie udziału w panelach degustacyjnych
  • Dbałość o najwyższą jakość i estetykę wykończenia
  • Przestrzeganie technik i metod pracy z surowcem
  • Współpraca z zespołem w celu zapewnienia ciągłości i jakości produkcji

Nasze wymagania:

  • Gotowość do udziału w zmianie i nowym otwarciu Złotego Klucza
  • Wykształcenie kierunkowe (technikum, szkoła zawodowa lub kursy cukiernicze).
  • Kilkuletnie doświadczenie w pracy cukierniczej
  • Praktyczna znajomość tradycyjnych i nowoczesnych metod i technik wykończeń oraz dekoracji cukierniczych
  • Umiejętność pracy z surowcem
  • Odpowiedzialne podejście do zadań oraz umiejętność rozwiązywania problemów
  • Sprawność manualna, dobra organizacja pracy
  • Komunikatywność i pozytywne nastawienie

To oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w renomowanej i dynamicznie rozwijającej się regionalnej firmie
  • Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z systemem benefitów
  • Samodzielność w zakresie swojego stanowiska, z możliwością realizowania autorskich pomysłów
  • Realny wpływ na kształtowanie przyszłości jednej z najbardziej rozpoznawalnych marek cukierniczych w regionie
  • Możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia i udział w prestiżowych eventach.

Zrealizuj swoje marzenia i potencjał wprowadzając na rynek ambitne projekty.  Dołącz do regionalnej firmy cukierniczej z tradycjami i nowoczesnym modelem zarządzania.

 

 

Jeśli uwielbiasz piec i chcesz rozwijać swoje umiejętności w miejscu, które ceni jakość i pasję, Złoty Klucz czeka właśnie na Ciebie! Prześlij swoje CV i pokaż nam, co potrafisz stworzyć.





    Proszę o zaznaczenie zgody.

    Kierownik sali w restauracji Arrow

    Złoty Klucz, rozpoznawalny na rynku brand cukierniczy z wieloletnim doświadczeniem, znany ze swoich wyjątkowych lokalnych Cukierni i Kawiarni oraz prestiżowej Restauracji o profilu all-day-brunch (śniadania, lunche, cukiernia), poszukuje Mistrza Cukiernictwa.

    Nasza cukiernia słynie z autorskich receptur i rzemieślniczych produktów, które wyróżniają nas na rynku. Obecnie poszukujemy osoby, która dołączy do naszego zespołu i będzie kreować z nami wyjątkową ofertę bazującą na naszych tradycyjnych recepturach, ale i wprowadzi elementy innowacyjności w odpowiedzi na zmieniające się trendy. Wspólnie stwórzmy standardy umożliwiające szerszą ekspansję.

    To oferujemy

    • Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie.
    • Samodzielne stanowisko pracy z możliwością wdrażania własnych pomysłów.
    • Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z systemem benefitów (karty multisport, ubezpieczenie grupowe, opieka medyczna).
    • Pracę w renomowanej, regionalnej firmie z tradycjami.
    • Możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia i udział w prestiżowych eventach.

    Twój zakres obowiązków

    • zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji
    • koordynacja pracy zespołu na froncie – planowanie grafików, rekrutacje, szkolenia zespołu, wdrażanie i utrzymanie standardów / lider
    • profesjonalna obsługa klienta
    • współpraca przy organizacji wydarzeń specjalnych i spotkań biznesowych
    • nadzorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów
    • wdrażanie strategii marketingowej
    • realizacja założeń przychodowych
    • kontrola kosztów operacyjnych
    • ścisła współpraca z Szefem Kuchni

    Nasze oczekiwania

    • doświadczenie w branży gastronomicznej – min. 10 lat
    • rozwinięte kompetencje liderskie
    • doświadczenie w zarządzaniu zespołem na froncie – planowanie pracy, wyznaczanie zadań, kontrola, motywacja
    • umiejętność wdrażania i utrzymania standardów
    • samodzielność w działaniu, umiejętność sprawnego rozwiązywania problemów
    • kompetencje sprzedażowe, umiejętność budowania relacji z klientami
    • nastawienie na obsługę klienta, profesjonalizm, estetykę oraz pozytywny wizerunek restauracji
    • wysoka kultura osobista
    • doświadczenie w marketingu restauracyjnym
    • wiedza z zakresu BHP, HACCP, przepisów Sanepidu oraz praktyczne umiejętności wdrażania procedur i kontroli ich przestrzegania
    • znajomość programów gastronomicznych i systemów POS
    • znajomość języka angielskiego





      Proszę o zaznaczenie zgody.